Jornades pedagògiques 2016-2017

Mestres i educadores: ja tenim organitzades les dues jornades pedagògiques d'aquest curs.

L'Associació d'Amics de l'Escola dels Encants ha previst que els dissabtes 19 de novembre i 25 de març a 2/4 de 10 del matí, obrirem les portes de l'escola per convidar-vos a fer un viatge amb nosaltres a l'interior del nostre projecte educatiu.

Durant tres hores i mitja mirarem d'explicar-vos com som, perquè som així, quina és la nostra metodologia de treball i com la posem en pràctica.

La jornada té tres parts diferenciades:

  • La primera, teòrica. Per posar de manifest les bases pedagògiques que justifiquen el nostre projecte pedagògic.
  • La segona, vivencial. Per descobrir com aquestes bases es posen en pràctica. Visitarem els ambients d'aprenentatge, veurem com responem als plans de treball i experimentarem amb les caixes de recerca. Aquesta part es fa en tres recorreguts per l'escola i amb l'acompanyament de mestres, famílies i algun infant.
  • La tercera i final. Per acabar d'organitzar tot allò que hem sentit i hem vist, per aclarir dubtes, per donar forma final a una dia ple de contingut, de pedagogia i d'amor.

Les places per a les dues jornades estan ja completes (150 assitents) i tenim persones en llista d'espera. El curs vinent organitzarem unes noves jornades pedagògiques de les quals podreu gaudir.

Darrera actualització: