Jornades pedagògiques 2017-2018

Reserves completes. Fins a nou avís, no hi ha places vacants.

Mestres i educadores: ja tenim organitzades les dues jornades pedagògiques d'aquest curs.

L'Associació d'Amics de l'Escola dels Encants ha previst que siguin els dissabtes 18 de novembre de 2017 i 17 de març de 2018. A 2/4 de 10 del matí, obrirem les portes de l'escola per convidar-vos a fer un viatge amb nosaltres a l'interior del nostre projecte educatiu.

Durant tres hores i mitja mirarem d'explicar-vos com som, perquè som així, quina és la nostra metodologia de treball i com la posem en pràctica.

La jornada té tres parts diferenciades:

  • La primera, teòrica. Per posar de manifest les bases pedagògiques que justifiquen el nostre projecte pedagògic.
  • La segona, vivencial. Per descobrir com aquestes bases es posen en pràctica. Visitarem els ambients d'aprenentatge, veurem com responem als plans de treball i experimentarem amb les caixes de recerca. Aquesta part es fa en tres recorreguts per l'escola i amb l'acompanyament de mestres, famílies i algun infant.
  • La tercera i final. Per acabar d'organitzar tot allò que hem sentit i hem vist, per aclarir dubtes, per donar forma final a un dia ple de contingut, de pedagogia i d'amor.

Per a cadascuna de les jornades hi ha 150 places.

Com formalitzar la matricula:

  • Primer cal inscriure's, però això ja no ho podeu fer perquè els dos dies ja estan plens.

  • Després s'haurà d'abonar el preu de les jornades que és de 20 €. Caldrà fer-ho mitjançant transferència bancària al número de compte:

    • ES61 2100 0642 6802 0019 1447
  • Per últim caldrà enviar comprovant de pagament a l'email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Si en el termini de 15 dies no hem rebut el comprovant de pagament, entendrem que no esteu interessats i deslliurarem la plaça reservada.

Darrera actualització: