Estrenem

Aquest any... tornem a estar d’estrena!

19 | 10 | 2012

mòdul nou

El mes de Juliol ens van posar un nou mòdul a sobre del que ocupen els infants de tres anys. A l’equip de mestres ens fa especial il·lusió perquè ha estat un projecte coordinat per la comissió d’obres on mestres i famílies vam poder expressar i proposar canvis en l’estructura interna del mòdul, per tal que els nous ambients asseguressin la lliure circulació dels infants per tot l’espai.

I gràcies a aquesta reestructuració de l’interior s’han pogut dissenyar fins a sis ambients. Així, a quatre i cinc anys tenim els ambients de música, matemàtica, llum i ombres, biblioteca i comunicació, ciències i art.

L’estrena al setembre no ha estat total perquè l’entrada per avinguda Diagonal encara no està acabada, i tot i que continuem entrant pel carrer Castillejos, els infants i les famílies de quatre i cinc anys entren per l’escala blanca que hi ha a l’espai exterior del nou mòdul.

Els mestres ens sentim molt plens oferint a tots els infants un gran ventall de propostes riques amb materials que al llarg del dia es troben als diversos ambients de l’escola.

mounodul_2 mòdul nou mòdul nou