×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 2006

Espai - C Room13

04 | 12 | 2015

Us volem presentar l'Urgell, l'artista que té el seu taller a l'escola en el marc del programa Espais C_Room 13 Barcelona. Aquest programa, dirigit a escoles de primària de Barcelona, consisteix en l’acollida d’artistes en residència. El seu principal objectiu és introduir l’art de forma contínua dins l’escola mitjançant la creació d’un estudi artístic lliure, coordinat pels nens i nenes de l’escola conjuntament amb un artista resident. La tasca de l’artista és compartir el seu espai de creació amb els alumnes, els quals hi acudeixen unes hores a la setmana per a poder desenvolupar els seus propis projectes.

L'Urgell és escultor i l'Espai C és a la tercera planta, on els infants poden trobar l'Urgell treballant totes les tardes!

El projecte es un conveni entre la Universitat Autònoma de Barcelona, el Consorci d' Educació de Barcelona, l'escola d'art La Llotja, l'ICUB de l'Ajuntament de Barcelona.

La Gemma París, mare del Teo de Landart i l'Eric d'art, us pot informar més detalladament sobre el funcionament d'aquest espai. Ella n'és una de les impulsores i gràcies a ella hem pogut ser l'escola escollida per fer la prova pilot.