Grup de treball sobre diversitat i inclusió

04 | 03 | 2016

Volem crear un grup de treball sobre diversitat i inclusió a l'escola. Sabem que la metodologia de la nostra escola respecta i celebra la diversitat, però tota escola inclusiva detecta necessitats i millores, i vetlla per eliminar barreres a l’educació i a la participació.

Volem que aquest grup treballi per poder donar suport a les famílies (totes), que impulsi accions per educar/sensibilitzar en la diversitat, que doni suport a l’equip docent i directiu i que cerqui recursos econòmics per cobrir mancances ja detectades. En aquest grup de treball segurament hi faltes tu. Per col.laborar, per assessorar, per compartir contactes, per aprendre.

En aquest enllaç trobaràs un document una mica més extens. També hem creat un doodle per trobar dia i hora per a una primera reunió de treball. Sisplau, apunta-hi la teva disponibilitat.

Si tens suggeriments, dubtes o qualsevol comentari a fer, escriu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.